Načini plaćanja

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva da proizvod plaćate prilikom preuzimanja pošiljke od kurira i vrednost pošiljke se plaća gotovinom uz dodatni trošak poštarine.
Poručite željeni proizvod putem web shop-a. Paket se po prijemu porudžbine pakuje i šalje primaocu, koji je dužan da kuriru koji dostavlja paket plati cenu proizvoda i cenu pošiljke.
U paketu se dobija fiskalni račun, a kupac je dužan da plati pre nego što otpakuje paket.

Plaćanje po predračunu (virman)

Kod izbora plaćanja po predračunu, po završetku kupovine, na e-mail adresu će vam stići ponuda sa svim potrebnim podacim za uplatu. Plaćanje najlakše možete obaviti e-bankingom ili uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, kao i prenosom sredstava za pravna lica.
Proizvodnja ogledala počinje nakon što uplata bude vidljiva na izvodu banke.

Minimalni obavezni iznos koji se uplaćuje preko uplatnice iznosi 50% ukupne cene porudžbine.
Ukoliko odjednom uplatite celokupan iznos porudžbine, isporuka je besplatna.
Plaćanje opštom uplatnicom se može izabrati prilikom kupovine dihtunga za tuš kabine i magnetnih dihtunga.
Podaci za popunjavanje predračuna:

Svrha plaćanja: Plaćanje internet porudžbine
Primalac:  “Goldhaim” d.o.o. Aleksandra Popovića 5, 11080 Beograd, Zemun-Altina
Broj računa: 155-25363-66
Poziv na broj: Broj porudžbine
 

Sve navedene cene proizvoda su izražene u RS dinarima sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo promene cena bez prethodnog obaveštenja, ako nije navedeno drugačije (primer akcija i posebnih pogodnosti). Cene važe za jedan komad, ukoliko nije navedeno drugačije.

U internet prodavnici su prikazane redovne i akcijske cene, kada je proizvod na nekom posebnom sniženju. Redovne cene su maloprodajne cene, koje su objavljene u zvaničnom cenovniku kompanije Goldhaim d.o.o. Osnova za izračunavanje visine uštede ili visine popusta su zvanične maloprodajne cene.

U internet prodavnici je redovna cena označena crnom bojom. Akcijska cena je označena crvenom bojom. Kada je proizvod na akciji, redovna cena je precrtana.