Dostava naručenih proizvoda

Goldhaim d.o.o. vrši proizvodnju i dostavu proizvoda, preko partnerske kurirske službe AKS, u roku od 1-2 radna dana u zavisnosti od veličine porudžbine. Izuzetak su proizvodi koji se posebno naručuju ili trenutno nisu na zalihama. Rok dostave za takve artikle je uglavnom 7-10 dana ili prema dogovoru sa kupcem. Ukoliko dostava nije moguća u predviđenom roku, o tome ćemo Vas obavestiti i navesti očekivani datum.
Dostava se vrši na adresu, koju je kupac ostavio prilikom online porudžbine. Ukoliko u trenutku dostave, kupac nije kod kuće, sa kurirom se dogovora o novom terminu. Paket kod kurira ostaje 7 dana i u tom roku će dostava biti pokušana nekoliko puta.
Subotom i nedeljom se dostava ne vrši.

Cena i rok izrade / dostave

Isporuka / dostava je besplatna. Nema dodatnih troškova. Brzo, lako i jednostavno!

Rok izrade ogledala i isporuke / dostave:

Goldhaim vrši isporuku / dostavu proizvoda, preko partnerske kurirske službe AKS,
u roku od 1-2 radna dana u zavisnosti od veličine porudžbine.
Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade.
Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.
Za sva pitanja u vezi isporuke / dostave, molimo Vas, kontaktirajte nas za više detalja i informacija.

Napomena – Ukoliko je veličina poručenog / poručenih dihtunga veća od 120 cm,
molimo Vas da lično dođete do našeg prodajnog salona i preuzmete Vaš dihtung / dihtunge.

* Ne postoji opcija slanja dihtunga dimenzija preko 120 cm
jer kurirske službe u Srbiji odbijaju da prihvate i dostavljaju ovakve pakete,
zbog rizika od loma artikla i celokupnog paketa.

Kašnjenje dostave / dostupnost proizvoda

Mi uvek želimo da budemo najbolji i zato naše kupce uvek stavljamo na prvo mesto. Ali ponekad, usled više sile, dogodi se da dostava kasni, o čemu ćemo vas blagovremeno obavestiti. Ako naručeni proizvod nije dostupan, usled neslaganja zaliha, zadržavamo pravo da otkažemo dostavu. Ukoliko ste porudžbinu već platili, novac će vam biti vraćen. U slučaju da naručeni proizvod uskoro stiže na zalihe, nudimo mogućnost da vam proizvod dostavimo po pristizanju, po istoj ceni koja je bila aktuelna u trenutku poručivanja.

Proizvodi koji nisu dostupni

U izuzetnim slučajevima može se desiti da nekih proizvoda više nema na zalihama. U tom slučaju, u internet prodavnici www.ogledala.rs ti proizvodi će biti jasno naznačeni. Ako želite da znate kada će proizvod ponovo biti dostupan, pozovite nas na broj 060/666-79-04 ili nam pišite na info@goldhaim.com. Ukoliko proizvod nije dostupan, ne možete ga naručiti online.

Vraćanje proizvoda

 • Prodaja naših ogledala putem naše internet stranice goldhaim.com se smatra prodajom na daljinu koja je regulisana Zakonom o zaštiti potrošača.
 • Kada kupac kupuje robu preko interneta u skladu sa članom 28. Zakona o zaštiti potrošača on ima pravo da se predomisli i odustane od kupovine u roku od 14 dana,bez navođenja razloga. Obaveštenje o odustanku od kupovine, kupac može poslati kompaniji u vidu obrasca ili uz jasnu izjavu koju pošalje na info@goldhaim.com, kojom se potvrđuje da odustaje od kupovine. Rok od 14 dana računa se od dana isporuke robe kupcu, tj. od dana kada roba dospe u državinu kupca. Kada potrošač iskoristi to pravo i odustane od kupovine on snosi troškove vraćanja robe. Trošak vraćanja se obračunava prema važećem cenovniku kurirske službe. Proizvode je potrebno vratiti kompaniji najkasnije u roku od 15 dana od slanja dopisa i/ili obrazca o odustanku od kupovine. Uslov za navedeni povraćaj robe je da roba bude u ispravnom i nekorišćenom stanju.
 • Kod odustanka od kupovine, gde je iskorišćen bilo koji promocijski kod, ta sredstva se smatraju popustom i ne vraćaju se kupcu. Na tekući račun kupca, vraća se isključivo uplaćen novac. Povrat novca se radi najkasnije 14 dana od prijema dopisa o odustajanju od kupovine. Zbog efikasnosti, evidencije i tačnosti vraćanja sredstava, povrat novca se radi isključivo na tekući račun kupca. Vraćanje plaćenog iznosa se ne može raditi gotovinski.
 • Pema članu 37. Zakona predviđeni su izuzeci i kupac nema pravo da odustane od kupovine robe koja je proizvedena po posebnim zahtevima kupca i to se odnosi na naša ogledala koja su rađena po meri kupca.

Adresa za vraćanje proizvoda:

Goldhaim d.o.o.
Aleksandra Popovića 5
11080 Beograd, Zemun-Altina

Greške na proizvodu

Kada proizvod ima grešku?

 • kada proizvod nema svojstva koja su potrebna za njegovu normalnu upotrebu;
 • kada proizvod nema svojstva koja su potrebna za njegovu osnovnu namenu zbog koje ga kupac kupuje, a da je prodavac pri tom znao za tu grešku, odnosno trebalo bi da zna;
 • kada proizvod nema svojstva i karakteristike koje su bile navedene ili propisane;
 • kada prodavac isporuči proizvod koji ne odgovara opisu koji je naveden za taj proizvod.

Odgovornost za nesaobraznost proizvoda

Prodavac kupcu mora isporučiti proizvode u skladu sa dogovorom i odgovara za nedostatke na proizvodu u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Kupac ostvaruje svoje pravo u slučaju nesaobraznosti proizvoda, ako o tome obavesti proizvođača u zakonom predviđenom roku.

Kupac koji je pravovremeno obavestio proizvođača o nesaobraznosti, ima prava zahtevati da:

 • se otkloni greška na proizvodu
 • nesaobrazan proizvod zameni za ispravan proizvod
 • mu se vrati novac

Procedura kod nesaobraznosti proizvoda

Kupac u zakonom predviđenom roku, mora obavestiti prodavca o nedostacima/nesaobraznosti proizvoda, pisanim putem sa svim detaljima i da trgovcu pošalje nesaobrazne proizvode.
Kupac je u obavezi da proizvođaču dozvoli pregled proizvoda koji vraća usled nesaobraznosti.
Prava potrošača/kupca u situacijama nesaobraznosti proizvoda uređuje Zakon o zaštiti potrošača Republike Srbije.

Troškove transporta snosi pošiljalac, ukoliko nije unapred dogovoreno drugačije.
Pošiljke sa otkupninom neće biti prihvaćene.

Molimo Vas da nas o vraćanju proizvoda, unapred obavestite na: info@goldhaim.com